В ІФНТУНГ відкрили борцівську залу імені Харитона Марзаганова

В Івано-Франківському національному університеті нафти та газу відкрили залу вільної боротьби ім. Харитона Марзаганова.

«Зал та школу боротьби назвали на честь видатного тренера. Сьогодні зібрались рідні, колеги, колишні студенти та усіх, хто поважав Харитона Таймуразовича, щоб вшанувати його світлу памʼять. Ніколи не забуду його міцний потиск руки та ту повагу, яку він здобув в університеті та в спортивній спільноті», - зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Саме присвятою йому, заслуженому тренеру України, заслуженому працівнику фізичної культури і спорту України, майстру спорту з боротьби Харитону Таймуразовичу Марзаганову, який свого часу очолював кафедру фізичного виховання і спорту ІФНТУНГ, став спортивний зал, про який ще недавно годі було мріяти. ДО фінансування робіт долучилися 50 спонсорів.

Символічну червону стрічку перерізали донька Х.Т. Марзаганова, пані Тамара, його внук Аслан, ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик та перший перший віце-президент Асоціації спортивної боротьби України, народний депутат України Едуард Прощук. Вітання від громади міста й подяку всім, хто долучився до створення нового потужного спортивного осередку, передав міський голова м.Івано-Франківська Руслан Марцінків, відзнаки за участь у проєкті отримали його співзасновники, меценати, спонсори.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.