Поліція затримала франківця, який пограбував жінку

16 вересня близько 17 години до тисменицьких поліцейських надійшло повідомлення від мешканця Ямницької громади. Чоловік розповів, що невідомий посеред вулиці пограбував його дружину.

«В ході проведення першочергових слідчо (розшукових) дій правоохоронці через декілька годин затримали нападника у лісовому масиві, поблизу населеного пункту Павлівка. Ним виявився 37-річний франківець, раніше судимий за скоєння розбійного нападу. Під час затримання у нього вилучено викрадений телефон. Встановлено, що коли потерпіла поверталась додому, зловмисник підбіг до жінки, штовхнув її на землю та вирвав з рук мобільний телефон. Опісля, втік з місця скоєння злочину», - повідомили у поліції.

Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Наразі слідчими територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Івано-Франківської окружної прокуратури вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере фігуранту запобіжний захід.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.