У Радчі зіткнулись легковик та мотоцикл, мотоцикліст загинув (оновлено)

22 липня, у першій половині дня на лінію 101 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі у селі Радчі трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля та мотоцикла.

«На місці події надзвичайники провели заходи щодо від'єднання клем акумуляторних батарей, щоб запобігти виникненню пожежі», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

У поліції повідомили, що мотоцикліст загинув.

«Відомо, що між населеними пунктами Драгомирчани та Чукалівка, водій автомобіля «Вольво ХС 90», 1985 р.н., мешканець обласного центру, на перехресті доріг, виконуючи маневр повороту ліворуч з головної дороги на другорядну, не надав перевагу у русі мотоциклісту. Останній рухався головною дорогою в зустрічному напрямку. В результаті аварії керманич мотоцикла 2001 року народження, мешканець Коломийського району, загинув на місці події. Водія «Вольво» перевірено на стан сп'яніння. Результат - тверезий», - повідомили у поліції.

Слідчими відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.