Померла вчителька франківського ліцею Ольга Василишин

Педагогічний колектив, профспілкова організація та випускники Івано-Франківського наукового фізико-технічного ліцею Івано-Франківської обласної ради глибоко сумують з приводу смерті Василишин Ольги В’ячеславівни.

Ольга Василишин – колишня учителька математики та креслення у Фізико-технічному ліцеї, учитель вищої категорії, довголітній голова профспілкової організації працівників ліцею.

Ольга В’ячеславівна Василишин /дівоче прізвище Божик/ народилася в Івано-Франківську у 1971 році у сім’ї лікарів. Середню освіту Ольга здобула на Київщині – у місті Тараща, куди в 1978 році переїхала сім’я. У 1988 році Ольга повернулася в Івано-Франківськ та вступила у педагогічний інститут, який закінчила у 1993 році уже як Прикарпатський університет. Здобула кваліфікацію учителя математики.

Все подальше життя Олі Вячеславівни так чи інакше було пов’язане з Фізико-технічним ліцеєм. Унікальний випадок трудової біографії – ліцей став для неї першим і останнім місцем роботи.

Всього за 29 років роботи у Фізико-технічному ліцеї Ольга Василишин здійснила 6 випусків ліцеїстів. Це – випуски 1995 року, 2001 року, 2012 року, 2015 року, 2018 року та 2021 року.

«О. Василишин була добрим професіоналом своєї справи як учитель математики і як наставник груп. . Серед її вихованців десятки переможців обласного етапу учнівських олімпіад з математики, кілька призерів Всеукраїнського етапу цих інтелектуальних змагань. Троє вихованців Ольги В’ячеславівни здобули найвищий ступінь ліцейного визнання як «Ліцеїсти року ФТЛ», - повідомили у навчальному закладі.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.