Прикарпатка, яка вдарила знайомого ножем, відбулась умовним терміном

Яремчанський міський суд виніс вирок уродженці Городенківщини,яка спричинила потерпілому умисне тяжке тілесне ушкодження.

1 вересня 2023 року близько 14:40 за місцем проживання обвинуваченої стався словесний конфлікт, в ході якого вона нанесла ножем удар в ділянку грудної клітки чоловіка, спричинивши останньому тілесні ушкодження, які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень, як небезпечні для життя в момент їх заподіяння.

Допитана в судовому засіданні обвинувачена вину у пред`явленому обвинуваченні визнала повністю, підтвердила все вищенаведене відповідно до викладеного. Пояснила, що щиро розкаюється у вчиненому, критично оцінює свій вчинок, запевнила суд, що такого більше не повториться, просила суворо її не карати.

Суд визнав жінку винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1ст.121 КК України та призначив покарання - 5 (п`ять) років позбавлення волі. Керуючись ст.75 КК України, звільнив її від відбування призначеного покарання у вигляді позбавлення волі, встановивши іспитовий строк - 2 (два) роки.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.