«Нафтогаз» допоможе відновити ІФНТУНГ після ракетного обстрілу

У рамках робочого візиту на Прикарпаття делегація Групи Нафтогаз разом з її очільником Олексієм Чернишовим відвідала Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, щоб на власні очі побачити масштаби руйнувань внаслідок російської атаки, оцінити комплекс виконаних робіт з їх подолання та намітити подальші плани з відновлення університету. Про це повідомили в пресслужбі ІФНТУНГ.

Одразу після ворожого обстрілу Група Нафтогаз заявила, що готова профінансувати відновлювальні роботи, щоб студенти могли якнайшвидше повернутися до навчального процесу в стінах рідного університету.

Вагомість підтримки та допомоги підкреслив ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик, який супроводжував високого гостя та показував йому злагоджену роботу з відновлення корпусів та засклення вікон. Очільник університету не применшує й наявності проблем та викликів, які слід подолати до початку нового навчального року.

«Якнайшвидше відновлення освітнього процесу та гарантування безпечного освітнього середовища є пріоритетними завданнями для університету. Підтримка й допомога наших партнерів підсилює нашу віру в те, що підготовка фахівців нафтогазового, енергетичного, інженерного та інших профілів в ІФНТУНГ розпочнеться своєчасно», - сказав Чудик.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.