На війні загинув прикарпатець Василь Ткач

На війні загинув 30-річний Василь Ткач з села Бубнища Болехівської громади.

Чоловік народився 25 грудня 1993 року в багатодітній сім’ї у Бубнищі. Тут зростав, навчався, згодом у рідному селі знайшов свою долю – дружину Христину, з якою народили двоє діточок.

Солдат Ткач Василь Васильович став на захист рідної України з перших днів повномасштабного вторгнення - 28 лютого 2022 року.

Боєць служив стрільцем-помічником гранатометника 3 механізованого відділення 2 механізованого взводу 3 механізованої роти військової частини А0296. Вірний військовій присязі, виявивши мужність і стійкість, загинув 2 травня під час наступальних дій противника на позиціях ЗСУ поблизу села Діброва Сєверодонецького району Луганської області при здійсненні заходів з оборони України. З того часу понад 10 днів вважався зниклим безвісти. 13 травня, Болехівська міська рада отримала офіційне сповіщення про загибель бійця.

«Удома на нього чекали рідні. Але, на жаль, жорстока війна відібрала у них коханого чоловіка, люблячого татуся, сина, брата. Осиротіли двоє маленьких діточок, у чорну хустину війна вбрала молоду дружину. Вже ніколи чоловік не переступить поріг батьківської хати, не приголубить маму, не привітається з батьком, не підтримає порадою та добрим словом своїх сестер та брата. Був патріотом, справжнім українцем, але клята війна не обирає…Йому було тільки 30, і він загинув в ім’я життя інших, в ім’я спокою і миру на нашій землі. Болехівська громада — у глибокій скорботі за вірним сином Української землі, мужнім захисником. У цю гірку хвилину висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким захисника, який поклав своє життя, оберігаючи кожного з нас. Вічний спокій душі та слава воїну, який загинув у боротьбі з окупантами», - повідомили в Болехівській міській раді.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.