Посол Індії відвідав ІФНМУ та ОКЛ

16 квітня, відбулася зустріч ректора Івано-Франківського національного медичного університету Романа Яцишина та Надзвичайного та Поважного посла Індії Шрі Харш Кумара Джейна.

Зустріч розпочалася в Івано-Франківській обласній державній адміністрації, де очільниця ОДА Світлана Онищук вручила послу Індії подяку за підтримку в такі складні часи для України.

Наступна локація - КНП «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради». Генеральний директор закладу Остап Грищук розповів про свій карʼєрний шлях і провів екскурсію обласною лікарнею.

Крім того, почесному гостю вдалося поспілкуватися також зі студентами: як з іноземцями, так і вітчизняними, та дізнатися з перших уст деталі про те, як в ІФНМУ відбувається навчальний процес, як університет забезпечує безпечні умови для навчання.

Опісля ректор ІФНМУ Роман Яцишин показав пану послу морфологічний корпус університету та провів екскурсію анатомічним музеєм.

Роман Яцишин у свою чергу розповів цікаві історичні факти про медичний університет і порушив важливі питання розвитку співпраці. Обговорили перспективи подальшої співпраці із урахуванням викликів сучасності.

«Ми дякуємо, що в нас є добрі партнерські стосунки з Вами. Іноземні студенти, зокрема студенти з Індії, є невід'ємною частиною нашої університетської родини; вони беруть активну участь у дозвіллі нашого університету та популяризовують українську культуру на світовій арені. Тому ми вдячні за візит нашому почесному гостю – пану Шрі Харш Кумару Джейну – і надіємося на подальшу співпрацю», - сказав Р.Яцишин.

Шрі Харш Кумар Джейн подякував адміністрації університету за співпрацю та запевнив, що подальша спільна праця буде активною та результативною.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.