Калуський суд попередив пенсіонера, якого збило авто, коли він переходив дорогу у невстановленому місці

Суд розглянув матеріали справи які надійшли з Калуського РВП ГУ НП в Івано-Франківській області, про притягнення до адміністративної відповідальності 64 річного жителя Калуша за ч. 4 ст. 127 КУпАП, саме порушення правил дорожнього руху пішоходами.

«Відомо, що адмінправопорушник в березні місяці переходив проїзну частину дороги поза пішохідним переходом, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе чим спричинив створення аварійної обстановки водію транспортного засобу «Шкода Фабія», внаслідок чого правопорушник отримав тілесні ушкодження, а транспортний засіб механічні пошкодження. В судовому засіданні свою вину у вчиненому визнав, з іншим учасником події дійшов порозуміння, претензій один до одного вони не мають», - повідомили в Калуському міськрайонному суді.

Суд врахувавши всі встановлені в судовому засіданні обставини визнав пішохода винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 127 КУпАП, та згідно зі ст. 22 КУпАП звільнив його від адміністративної відповідальності закрив провадження у справі, обмежившись усним зауваженням.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.