Долину відвідали данські партнери

У Долинську міську раду завітали представники муніципалітету Гульборгсунн (Данія), з якими громада співпрацює вже не перший рік. Про це повідомили на сторінці ULEAD з Європою в Івано-Франківській області.

В рамках двосторонньої співпраці з Данією мер Гульборгсунну Саймон Хансен разом із командою зустрівся із міським головою Іваном Дирівим. Він ознайомив данських колег з поточним станом в громаді та викликами, що спричинені війною. Також окреслив пріоритетні напрямки співпраці - енергоефективність, співпраця з бізнесом та залучення мешканців до прийняття рішень в громаді.

Міський голова Долини подякував партнерам за підтримку України в час війни та надання прихистку для людей, які вимушено покинули свої домівки через російську агресію, за надану гуманітарну допомогу.

Гості мали змогу відвідати одне з найбільш інноваційних підприємств громади «Долина-Агро», де в лабораторних умовах методом in vitro вирощують саджанці лохини, плодових дерев та декоративних культур. Також представники данського муніципалітету познайомились із роботою Долинського Центру надання адміністративних послуг.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.