Нардеп Тищенко проінспектував дороги Прикарпаття і виявив чимало порушень

У рамках роботи МДО «ТСК Нацресурс» народний депутат Микола Тищенко з депутатом Миколою Галушком та контрольно-ревізійною групою Рахункової Палати здійснив сумісну перевірку ефективності використання бюджетних коштів на будівництво та ремонт доріг в Івано-Франківській області. Про це нардеп Тищенко написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Стопчатів, Івано-Франківська обл.

Держава сплатила кошти, але в рамках перевірки виявлено неналежне виконання ремонтних робіт мосту. Чому профільні керівники саботують Президентську програму?! Фіксуємо порушення, а саме:

- відсутність дорожніх знаків,

- відсутність розмітки

- Відсутні світловідбиваючими наліпки на відбійниках.

- Відсутність стоків. Хоча по документах підрядник забов’язовувся це зробити.

Все це вже призвело до низки аварійних ситуаці на даній ділянці. Про що свідчить в тому числі і наявні пошкодження відбийників. Також є недоробки, які потребують додаткового фінансування, але чомусь профільні керівники роками не звертають на це уваги. Тобто не здійснюється експлуатаційне утримування об‘єкту. Хоча держава регулярно виділяє на це кошти.

«Звертаюсь до профільного віце-прем‘єра Александр Кубраков , в минулому члена нашого комітету ВР з питань транспорту та інфрастурктури, екс-депутата партії «Слуга Народу» за списком. Саш, відверто, коли ти востаннє перевіряв діяльність своїх підлеглих? Це, звісно, не Лондонська міжнародна панель про балачки, які здійнятися за 30 років. Людям треба жити зараз, сьогодні. Ось на що були витрачені мільярди гривень за твоїми наказами, які ви спрямували на ремонти мостів. Не втомилися брехати Президенту?», - написав Тищенко.
«Міст на ділянці Р-24. Івано-Франківська область. Ось так виглядає «новий міст», зданий у 2021 році. За фактом зловживання та неефективного використання державних коштів відкрито карну справу», - йдеться у ще одному дописі нардепа.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.