На Івано-Франківщині на хабарі затримали працівницю експертного центру МВС

В Івано-Франківській області працівники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції викрили співробітницю експертного центру на хабарництві.

«Фахівець сектору з дослідження транспортних засобів – 38-річна жінка – користувалася своїм службовим становищем для додаткового заробітку. Вона за гроші сприяла огляду автомобілів без черги. Також корумпована жінка домовлялася з експертами, які на її прохання зазначали у своєму висновку фейкові дані про технічний стан чи вік транспортного засобу. За оперативними даними, такі незаконні оборудки могли мати популярністю у «перекупів» авто. Оперативники ДВБ спільно із слідчими поліції Прикарпаття задокументували протиправну діяльність правопорушниці», - повідомили у поліції.

На підстави зібраних доказів слідчі обласної поліції вручили фігурантці підозру за ч.3 ст.354 (Підкуп працівника підприємства, установи чи організації). За систематичне одержання неправомірної вигоди їй загрожує до 2 років позбавлення волі. Слідство триває. Працівники внутрішньої безпеки встановлюють інших осіб Експертної служби, причетних до незаконної схеми.

Процесуальне керівництво здійснює Івано-Франківська обласна прокуратура.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.