На війні загинув прикарпатець Тарас Пришляк

28 березня на Донеччині загинув старший солдат Тарас Пришляк з Рогатинської громади.

Тарас Васильович Пришляк народився 4 листопада 1973 року у Рогатині. Навчався у Рогатинській ЗОШ №2. Після дев’ятого класу продовжив здобувати освіту у Перемишлянському училищі за спеціальністю «Столяр». Пройшов військову службу в армії.

У мирний час Тарас Пришляк працював різноробочим. Мав золоті руки. Заробляв на життя в Україні й за кордоном.Рідні згадують Тараса як дуже товариську і добру людину, двері будинку якого завжди були відкриті для близьких та друзів.

Тарас пішов служити у складі 71 окремої єгерської бригади. На початку весни 2022 був мобілізований до лав ЗСУ. Брав участь в боях за Ірпінь, Чернігів, Бахмут. Згодом разом з побратимами Тарас Пришляк, стрілець-санітар 3 стрілецького відділення, 3 стрілецького взводу, 2 стрілецької роти, воював на Авдіївському напрямку.

28 березня відбувся останній бій нашого хороброго воїна. Його серце перестало битися від смертельного поранення під час авіаційного обстрілу н.п.Терни.

«Щиро співчуваємо рідним, близьким, побратимам, всім, хто знав загиблого захисника Тараса Пришляка і надихався його добрим серцем та відвагою. Хай Господь дасть сили Вам пережити це невимовне горе. Вічний спокій душі та слава воїну, який віддав життя за незалежність України!», - повідомили у Рогатинській громаді.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.