У Заболотові зіткнувся легковик з вантажівкою, водій помер (оновлено)

12 березня о 19:43 на лінію 101 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в смт Заболотові Коломийського району, де відбулось зіткнення легкового автомобіля з вантажівкою.

«Поліцейські з’ясували, 61-річний керманич транспортного засобу «Skoda Octavia», мешканець Матеєвецької ТГ, не вибрав безпечну швидкість руху та здійснив зіткнення із попутним автомобілем «ВАЗ-2104», яким керував 48- річний житель Заболотівської ТГ. У результаті зіткнення автомобіль «ВАЗ» з’їхав у кювет, а керманич «Skoda Octavia» виїхав на зустрічну смугу руху. А там зіткнувся з вантажівкою «МАN», під керуванням 34-річного закарпатця. У результаті ДТП водій «Skoda Octavia» помер в кареті швидкої медичної допомоги, а керманича «ВАЗ» з травмами доставили до медичного закладу.Водії тверезі», - повідомили у поліції.

Слідчі з’ясовують обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди в рамках відкритого кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

«До місця виклику виїжджали рятувальник ДСНС Коломийщини та вогнеборці МПО смт Забололотів, які спільно з медиками деблокували водія з понівеченої автівки. Також, на місці події, з метою запобігання загорання, надзвичайники відключили клеми акумуляторних батарей обох транспортних засобів, та змили ПММ з проїжджої частини автодороги», - повідомил в пресцентрі ДСН в Івано-Франківській області.

Всі обставини даної події встановлюють правоохоронці.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.