У Калуші зіткнулись легковик з вантажівкою, є загиблі (оновлено)

12 березня о 14:43 на лінію 101 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю легкового та вантажного автомобілів, що трапилась у місті Калуші на вулиці Об'їзній.

«Правоохоронці, що прибули на місце, встановили, відбулося зіткнення між вантажівкою з причепом «Volvo» та автомобілем «Volkswagen Golf». Встановлено, що 32-річна водійка іномарки, мешканка Коломиї, здійснюючи виїзд з території АЗС з виконанням повороту ліворуч на автодорогу, допустила зіткнення із вантажівкою, якою керував 26 - річний мешканець Калуського району. Водій рухався прямо. У результаті ДТП, водійка та двоє неповнолітніх пасажирів отримали важкі тілесні ушкодження та терміново госпіталізовані до місцевої лікарні. Жінку та 5-річну дівчинку медикам врятувати не вдалося. Ще один пасажир, піврічне немовля, наразі в реанімаційному відділенні Калуської ЦРЛ. Поліцейські перевірили водія вантажівки на стан сп’яніння. Він був тверезий», - повідомили у поліції.

Слідчі Слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області також розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

«Калуські рятувальники, прибувши до місця виклику, від’єднали клеми акумуляторної батареї, щоб запобігти загоранню. За попередньою інформацією постраждало 3 осіб», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.