На війні загинув прикарпатець Орест Партика

Днями стало відомо про загибель 50-річного старшого солдата військової служби Ореста Партики з Рогатинської громади. Про це повідомили у Рогатинській міській раді.

Партика Орест народився 7 грудня 1973 року. Закінчив Путятинську школу. Опісля здобув професію в Рогатинському ПТУ. Працював у Рогатинському Держлісгоспі, ТОВ "ГОЛД ДРОП-УКРАЇНА", останнім часом у Рогатинській дільниці Галицького УЕГГ Івано-Франківській філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».

16 січня цього року воїн востаннє відвідав село Путятинці, щоб похоронити батька. Партика Орест мобілізований 11 липня 2022 року. Відтоді старший солдат виконував бойові завдання у найгарячіших «точках» Донеччини.

Вірний військовій присязі, мужньо виконавши військовий обов'язок в бою за Україну, її свободу та незалежність старший стрілець-оператор 2 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 1 стрілецької роти 52 стрілецького батальйону загинув 5 березня 2024 року поблизу населеного пункту Терни Краматорського району Донецької області.

«Рогатинська міська рада висловлює щирі співчуття рідним і близьким Воїна. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі. Сумуємо у важку годину скорботи. Вічний спокій душі та слава воїну Партиці Оресту, який віддав життя за незалежність України!», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.