В Івано-Франківську купили сіль для посипання доріг за 16,5 млн. гривень

Комунальне підприємство «Муніципальна дорожня компанія» визначило постачальника 3000 тонн солі для посипання доріг.

На тендер прийшло чотири учасника. Замовник обрав найдорожчу з трьох пропозицій, а саме ТОВ «Зіо-Спорт» (м.Львів). Учасник запропонував ціну - 16,494 млн. гривень.

Планується, що сіль поставлять до кінця 2024 року.

Закупівлею вже зацікавились у Державній аудиторській службі України. Відомство розпочало процедуру моніторингу процедури закупівлі.

«Постала потреба в отриманні пояснень (інформації та документів) а саме: надати інформацію та відповідні документи (комерційні пропозиції від потенційних учасників, посилання на сайти на яких здійснювався попередній моніторинг цін на товар, що є предметом даної закупівлі, тощо), на підставі яких вами здійснено обґрунтування розміру бюджетних призначень, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість. Пояснення, інформацію та документи, щодо яких буде зазначено в поясненнях, та які обґрунтовують позицію замовника з поставленого(-их) питання(-нь), необхідно надати через електронну систему закупівель протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення цього запиту. Повідомляємо, що відповідно до норм статті 351-1 Кримінального кодексу України за перешкоджання діяльності органу державного фінансового контролю, зокрема за невиконання службовою особою законних вимог органу державного фінансового контролю, створення штучних перешкод у їх роботі, надання їм завідомо неправдивої інформації, встановлена кримінальна відповідальність», - йдеться у запиті Державної аудиторської служби України.

На час написання новини - відповідь від замовника не опублікована.

За даними Youcontrol, власником ТОВ «Зіо-Спорт» є житель Львова Зюбрик Ігор Олексійович.

Нагадаємо, що у листопаді 2023 року Івано-Франківськ закупив 2000 тонн солі у цього ж постачальника за 15 млн. гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.