В Івано-Франківську передумали встановлювати зупинки за 1,5 млн. гривень

Управління транспорту та зв'язку Івано-Франківської міської ради розірвало договір на встановлення п'яти зупинок транспорту на загальну суму 1,5 млн. гривень.

Нагадаємо, що напередодні Нового року замовник підписав угоду на встановлення 5 зупинок вартістю майже 1,5 млн. гривень з ФОП Ковальчук Ілона Сергіївна.

Закупівлею зацікавились в Державній аудиторській службі, почавши моніторинг. У замовника запросили пояснення:

  • 1. Надати інформацію та відповідні документи (проектно-кошторисну документацію, технічне завдання, дефектні акти, експертні звіти, тощо) на підставі яких вами здійснено обґрунтування розміру бюджетних призначень, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість.
  • 2. Яким чином та за якими критеріями здійснено оцінку можливих потенційних виконавців робіт, що є предметом закупівлі, та вибрано для їх виконання саме фізичну особу-підприємця Ковальчук Ілона Сергіївна, з якою укладений договір від 27.12.2023 № 121 без використання електронної системи закупівель?
  • 3. Надати укладений договір від 27.12.2023 № 121 з усіма невід’ємними частинами (додатками) та додатковими угодами до нього.

Відповідь замовника мала бути оприлюднена в системі закупівель «Прозорро». Однак, відповіді на запитання так і не були оприлюднені.

Натомість, Управління транспорту та зв'язку Івано-Франківської міської ради оприлюднило повідомлення про розірвання договору за взаємною згодою сторін. Причина такого рішення: «у зв'язку з істотною зміною обставин».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.