На Косівщині перекинувся легковик: загинула жінка (оновлено)

20 грудня на лінію 101 надійшло повідомлення про те, що в селі Рожневі Косівського району трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля.

«На місці ДТП рятувальники Косівщини деблокували 2-х осіб з понівеченого автомобіля та передали медичним працівникам. За попередньою інформацією 1 особа без ознак життя», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.
«На місці дорожньо-транспортної пригоди поліцейські з’ясували, що водій автомобіля «Ніссан Альмера», 50-річний мешканець села Кобаки, рухаючись в село Рожнів, на заокругленій ділянці дороги, не обрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням та виїхав автомобілем за межі проїзної частини дороги. Опісля, допустив наїзд на дерево. У результаті автопригоди, 54-річна пасажирка, мешканка села Кобаки від отриманих травм померла на місці», - повідомили у поліції.

За фактом автопригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.