На війні загинув прикарпатець Сергій Затерко

Під час виконання бойового завдання на бахмутському напрямку загинув 48-річний Сергій Затерко, житель с.Черче Рогатинської громади.

Сергій Затерко народився 30 квітня 1975 року в м.Скалаті на Тернопільщині. У сім'ї був третім сином.

Майбутній захисник закінчив місцеву школу, згодом вступив до Скалатського професійно-технічного училища №23. Опанував професію електрозварювальника. Відтак проходив строкову військову службу.

Згодом доля приводить Сергія Затерка на Рогатинщину. Тут, у селі Черче, знайомиться з дружиною Галиною, створюють сім’ю. У шлюбі народжується єдина дочка Олеся.

На військову службу до лав Збройних Сил захисник був призваний 28 вересня 2023 року. Стрілець-помічник гранатометника виконував бойові завдання у складі 2 гірсько-штурмової роти частини А 3715.

16 грудня зв’язок з захисником обірвався. Цього дня Сергія Затерка не стало. Його серце перестало битися неподалік населеного пункту Берестового Бахмутського району на Донеччині.

Кортеж з загиблим українським воїном приїде до Рогатинської громади о 15:00 годині.

«У скорботі низько схиляємо голови перед вічною і світлою пам'яттю Воїна. Висловлюємо найщиріші співчуття родині, друзям та побратимам військовослужбовця. Вічна пам'ять, Український Герою!», - повідомили у Рогатинській громаді.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.