На війні загинув прикарпатець Іван Харишин

На Донеччині загинув 40-річний Іван Харишин з с.Кутці Рогатинської громади.

Захисник народився 3 жовтня 1983 р. в селі Кутці. Закінчив Рогатинську ЗОШ №1, вступив у Рогатинський державний аграрний коледж, де здобув фах «технолога». Згодом працював за спеціальністю на підприємстві «Росан-Агро», крім того, заробляв на життя на місцевій пилорамі та будівельником.

У 2019 році Іван Харишин створює міцну сім'ю зі своєю дружиною Мар'яною. Молодій парі вдалося придбати сімейне гніздечко, куди привели двох чарівних янголяток - Даринку і Дениса. Дітки народилися двійнятами 15 жовтня 2020-го.

7 червня цього року Іван пішов захищати Україну, щоб його малеча мала щасливе дитинство, а рідна громада залишалася мирним куточком України.

У грудні зв’язок з Іваном обірвався, він не зателефонував. Відтак більш як тиждень тривала невідомість і лише нещодавно родина дізналася: «Воїн Іван загинув в тяжких боях неподалік села Берестового під Бахмутом».

«Рогатинська міська рада висловлює щире співчуття близьким і побратимам загиблого Захисника. Хай Господь дасть сили Вам пережити це невимовне горе. Вічна пам'ять ГЕРОЮ!», - повідомили в Рогатинській громаді.

Прощання з Героєм відбудеться 18 грудня. Кортеж з загиблим українським захисником приїде до Рогатинської громади о 15:00 годині.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.