Спорткомплекс «Електрон» приватизують за 5,3 млн. гривень

Міська влада ставить собі за пріоритет збереження спортивно оздоровчого комплексу - він має працювати для мешканців громади. Про це повідомив заступник міського голови Микола Вітенко.

«Ще в 2014 році міська рада прийняла рішення про затвердження детального плану території, згідно якого дана земельна ділянка повинна використовуватися тільки під фізкультурно оздоровчий комплекс. В пункті 6 проекту рішення Івано-Франківської міської ради чітко прописано, що покупець зобов’язаний використовувати даний об’єкт приватизації під фізкультурно оздоровчий комплекс. Крім того, хочу підкреслити, що міська рада зробила поділ земельної ділянки і залишила під обслуговування комплексу 0,2 га – це територія під самим спорткомплексом і кілька метрів по периметру для обслуговування. І ще зауважу, що основне завдання міської влади було і є збереження спортивно оздоровчого комплексу. І це нам вдалося», - зазначив Вітенко.

Читайте також: В Івано-Франківську приватизують спорткомплекс «Електрон»

За словами Вітенка, Комплекс перебуває в оренді з 2019 року. Орендар за цей час сплатив до місцевого бюджету більше 2 мільйонів гривень орендної плати. Він уже виконав роботи по реконструкції даного комплексу на ще 2 мільйони гривень. І місто отримає до бюджету від реалізації цього комплексу ще 5 мільйонів 342 тисяч гривень.

В міста немає коштів для облаштування там басейну, який місту потрібен. Тому й пропонується до розгляду питання приватизації.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.