Зеленський нагородив волонтера з Калуша Андрія Квятковського

У Міжнародний день волонтера президент Володимир Зеленський нагородив відзнакою "Золоте серце" 40 українських волонтерів. Про це повідомили в Калуській міській раді.

З-поміж нагороджених — калушанин Андрій Квятковський, відомий спортсмен, вихованець місцевої школи вільної боротьби, учасник двох Олімпіад.

Нагороду отримав "за вагомий особистий внесок у надання волонтерської допомоги та розвиток волонтерського руху".

«Наприкінці 2021 року Андрій разом з дружиною Анастасією створив благодійний фонд «Kvyatkovskyy Family Foundation» (БО «Фонд Родини Квятковських»). На початках організація опікувалась талановитими дітьми, які прагнули розвиватись у спортивній, освітній, творчій царинах, але не мали фінансової можливості. Та з вибухом великої війни команда скорегувала напрямки діяльності фонду. Зосередились на підтримці ЗСУ та ТрО, внутрішньо переміщених осіб, відправленні гуманітарної допомоги для постраждалих. Зокрема, волонтери розселили у безпечних місцях загалом понад 1000 ВПО, долучались до організації концертів у військових шпиталях на підтримку військових, організовували благодійні аукціони та форуми, реалізовували проєкти з психологічної реабілітації дітей у військовий період», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.