На війні загинув прикарпатець Іван Михайлик

На війні загинув 50-річний Михайлик Іван Богданович з с.Конюшок Рогатинської громади.

Боєць зник безвісти у жовтні 2022 року. Лише зараз завершилась процедура ідентифікації, яка підтвердила його смерть.

«25 жовтня 2022 року Іван Михайлик загинув від вогнепального осколкового поранення, виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Опитне Авдіївської територіальної громади Покровського району Донецької області», - повідомили в Рогатинській громаді.

Іван Богданович Михайлик народився 7 липня 1972 року в с.Конюшки Рогатинського району. У сім'ї Богдана та Марії був четвертим сином.

Майбутній воїн закінчив Конюшківську середню школу, згодом вступив до Бурштинського енергетичного технікуму. Оскільки з дитинства любив футбол, володів хорошими навичками гри, тож належав до складу бурштинської футбольної команди «Енергетик».

З 1990 до 1992 роки Іван Михайлик проходить строкову військову службу. Спершу у складі сухопутних військ у Білій Церкві, а згодом - в Німеччині. Йому присвоєно військове звання «старшина». Відтак наш земляк повертається додому й у 1993 році створює сім’ю. У шлюбі Івана та Богдани народжується єдина дочка Анна, яку виховують достойною людиною. Щоб забезпечити сім’ю наш земляк тривалий час працює експедитором на фірмі мобільного зв'язку «Сіменс» в м.Києві. А останні 12 років - трудиться за кордоном.

Коли росія вторглася в Україну, Іван Михайлик був призваний 18 червня 2022 року. Виконував бойові завдання у складі 36-ї бригади 1-ого окремого батальйону морської піхоти.

6 грудня, Рогатинська громада проведе Героя в останню дорогу.

«Ніякі слова не зменшать біль утрати рідних. У скорботі низько схиляємо голови перед вічною і світлою пам'яттю Воїна. Висловлюємо найщиріші співчуття родині, друзям та побратимам військовослужбовця. Вічна пам'ять, Український Герою!», - йдеться у повідомленні Рогатинської громади.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.