В ІФНМУ замінили тимчасового керівника

Наказом міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка Руслана Козового призначили виконуючим обовʼязки ректора Івано-Франківського національного медичного університету.

«Для мене це велика честь. Дякую керівництву за довіру! Розумію важливість і складність завдання, поставленого переді мною. Університет буде працювати в нормальному режимі. Моє призначення не впливатиме на навчальний процес і господарську діяльність. Але не менш важливим для мене є недопущення інтриг, політики чи зведення рахунків з опонентами. Хочу твердо заявити, що вибори наступного ректора нашого університету пройдуть чесно і прозоро. Працюймо разом на благо рідного університету!», - зазначив Р.Козовий.

Попередній тимчасовий керівник Микола Островський подякував колективу медичного університету за спільну роботу.

Довідка. Руслан Козовий.

Освіта

Закінчив Івано-Франківську медичну академію в 2002 році за спеціальністю «Лікувальна справа» спеціалізація медична генетика на базі національної медичної акаднмії післядипломної освіти ім. П. Л. Пушика;

У червні 2005 року захистив кандидатську дисертація за спеціальністю 03.05.15 - генетик;

Проходив стажування за кордоном в містах: Плевна (Болгарія) та Ополє (Польща);

Учасник більше 50-ти конференцій, конгресів, семінарів з питань стосовно непліддя, медичної генетики в Україні та за кордоном;

Професійний досвід

Лікар генетик вищої кваліфікаційної категорії, доктор медичних наук, професор кафедри медичної біології і медичної генетики ІФНМУ (на викладацькій роботі з 2005 р.).

Співвиконавець трьох комплексних наукових досліджень, фінансованих МОЗ України, автор більше 70 ти наукових праць. Нагороджений почесною грамотою Івано-Франківської обласної адміністрації за вагомий внесок у розвиток науки на Прикарпатті.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.