Калушанина, який збував наркотики, засудили до 6 років ув’язнення

Калуський міськрайонний суд розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали кримінального провадження про обвинувачення 32 річного жителя міста Калуша раніше не судимого, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України.

«З матеріалів провадження відомо, що обвинувачений придбав психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін, зберігав з метою збуту та таке правопорушення вчинене повторно. Реалізовуючи свій злочинний умисел, направлений на особисте збагачення шляхом незаконного збуту психотропної речовини, обіг якої обмежено - амфетамін вище зазначена особа умисно незаконно збував мешканцям міста, а також психотропну речовину, обіг якої обмежено знайдено під час обшуку за місцем свого фактичного проживання та в гаражному масиві, де під час затримання останнього було вилучено 10 полімерних пакетів з порошкоподібною речовиною білого кольору, 1 полімерний пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, яку обвинувачений попередньо розфасував та упакував в 11 полімерних пакетів з метою збуту», - повідомили в Калуському міськрайонному суді.

Обвинувачений в судовому засіданні вину у вчинених кримінальних правопорушеннях визнав.

Суд визнав винуватим мешканця Калущини та за сукупністю кримінальних правопорушень шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим призначив остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 6 (шість) років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.