У Тлумачі встановили анотаційні дошки бійцям Назарію Гавришу та Роману Капінусу

1 жовтня, на території Тлумацького ліцею №1 відбулося відкриття анотаційних дощок випускникам навчального закладу: командиру окремого кулеметного взводу, офіцеру Назарію Гавришу та старшому механіку стрілецької роти, молодшому сержанту Роману Капінусу, які героїчно загинули у війні з російським агресором, захищаючи рідну землю.

Відкриття розпочалось із виконання Державного Гімну України, а опісля побратими полеглих захисників відкрили меморіальні дошки своїм побратимам.

До присутніх звернулися міський голова Ігор Петрук, начальник 3-го відділу Івано-Франківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Іван Казаков, класний керівник Назарія Гавриша – Любов Євстахіївна Базовляк.

«Схиливши у глибокій скорботі голови перед усіма загиблими Новітніми Героями України, учасники заходу вшанували їхню світлу пам'ять хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальних дощок. Ми закликаємо усіх сьогодні згадати Героїв, які віддали своє життя за наше з Вами майбутнє. Хай пам'ять про них згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі», - повідомили в Тлумацькій міській раді.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.