Микола Островський представив проєкт Концепції розвитку ІФНМУ

7 серпня відбулася робоча зустріч в.о. ректора університету Миколи Островського з Міністром охорони здоровʼя України Віктором Ляшком. Про це повідомили в ІФНМУ.

«В ході розмови отримав доручення долучитися до вирішення питань, які потребують негайного залучення Університету. У тому числі йдеться про виконання завдань Президента України Володимира Зеленського, наданих у ході робочого візиту на Прикарпаття», - розповів керівник навчального закладу.

Він пояснив, що доручення стосуються завершення будівництва і запуску в роботу хірургічного корпусу, балансоутримувачем якого є МОЗ України в особі ІФНМУ; розгортання реабілітаційних програм на вже наявній матеріально-технічній базі університету для потреб Збройних сил України та інших військових формувань.

Також Микола Островський представив Міністру проєкт Концепції розвитку Університету на 2024-2028 роки.

«Особливу увагу приділятиму усуненню наведених керівництвом МОЗ недоліків щодо наукової роботи та міжнародних комунікацій, ряду аспектів діяльності Університетської клініки. Потребує уваги й господарська діяльність університету. Міністр схвалив та доповнив запропонований план дій. Також я отримав настанову попрацювати над посиленням кадрового потенціалу університету, розширенням діапазону освітніх послуг», - додав Микола Островський.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.