Кубок України. «Прикарпаття» перемогло львівські «Карпати»

2 серпня відбулися поєдинки другого раунду розіграшу Кубка України, в якому до команд аматорів та друголігових колективів приєдналися й представники Першої ліги.

«Карпати» зі Львова, поступились в Івано-Франківську, та змушені зійти з дистанції. Заради справедливості слід сказати, що гості задіяли молодіжний склад, підсиливши його кількома гравцями основи. Головний тренер зелено-білих Мирон Маркевич не приховував, що для його підопічних у пріоритеті — першолігова першість зі здобуттям путівки в УПЛ.

Юрій Радульський завдяки класному проходу реалізував вихід сам-на-сам - 1:0. Подвоїти перевагу до перерви не використав Попчук, пробивши з пенальті у стійку. Але той таки Радульський на 73-й хвилині з правого краю штрафного оформив дубль після пасу Барчука. А ще до цього був удар Хоми у поперечину воріт. Ближче до фінального свистка Галенков переправив у сітку подачу від кутового прапорця, а наприкінці другого тайму 20-річний дебютант Бобинець двічі врятував господарів від пропущеного м'яча. 2:1 - «Прикарпаття» виходить до наступного раунду Кубку України.

Кубок України. МФК Прикарпаття - ФК Карпати Львів - 2:1

Голи: Радульський (25, 73) - Галенков (82)

На 42-й хвилині Попчук («Прикарпаття») не реалізував 11-метровий (стійка)

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.