Від поранень загинув прикарпатець Роман Мельник

Під час наступу у Запорізькій області 35-річний Роман Мельник з Калуша отримав поранення, несумісні із життям. Про це повідомив міський голова Андрій Найда.

Співчуття з приводу смерті товариша у мережі висловлюють воїни-побратими.

«Вірив до останнього, що така сильна людина, як Роман переборе важкі поранення, які він отримав під час наступальних дій в Запорізькій області. Але, на превеликий жаль, надія не виправдалась», — написав у соціальній мережі голова Калуської міської Спілки учасників АТО Олександр Соколовський.
«Людина, яка має і знає, що таке слово і людські цінності… Ромчик, ДРУЖЕ, в мене в голові не вкладається — ти ж незламний і такий сильний, я був впевнений що ти виберешся» — написав у мережі калушанин Роман Кобута.
«Постійно просив мене вчити тебе воювати. А в результаті я вчився в тебе чогось більшого... Вчився безкомпромісної справедливості, цілеспрямованості і справжньої, не підробленої бойової дружби і поваги! По тобі залишиться слід в моєму серці! Вічна пам'ять і слава тобі, Чорний!», — написав Дмитро Сеньків.
«Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям і близьким загиблого. Поділяємо горе сім’ї і друзів загиблого і разом тужимо у глибокій скорботі. Вічна пам’ять Герою! Вічна слава Роману Мельнику!», - зазначив міський голова Андрій Найда.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.