Померла доцентка ІФНМУ Любов Василик

17 липня померла Любов Василівна Василик – кандидатка медичних наук, доцентка кафедри мікробіології, вірусології та імунології Івано-Франківського національного медичного університету.

Любов Василівна народилася 12 лютого 1941 року в Івано-Франківську. У 1964 році закінчила Івано-Франківський медичний інститут. З 1964 по 1969 роках працювала лікарем-інфекціоністом. Надалі впродовж 54 років Любов Василівна працювала у стінах своєї Alma Mater: з 1969 по 1998 роки – на кафедрі інфекційних хвороб, а з 1998 року – на кафедрі мікробіології, вірусології та імунології.

У 1970 році вона захистила кандидатську дисертацію на тему «Вплив екстремальних факторів (магнітні поля й екрановані простори) на деякі компоненти інфекційного процесу» за спеціальністю 14.01.13 – інфекційні хвороби в Кишинівському державному медичному інституті. В 1993 році отримала вчене звання доцента. Є автором 70 наукових і науково-методичних праць.

«Любов Василівна залишиться в нашій пам’яті досвідченим педагогом, доброю, щирою, порядною, справедливою та доброзичливою людиною. Її цінували та поважали колеги, студенти, учні та всі, хто працював поряд із нею», - повідомили в пресслужбі ІФНМУ.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.