У поліції повідомили подробиці смертельної аварії у Калуші

11 липня на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі чотирьох автомобілів.

«Правоохоронці встановили, що близько 11 години на ділянці дороги Н-10 «Стрий - Чернівці», 63-річний водій автомобіля «PEUGEOT-207», мешканець Калуської ТГ, рухаючись у напрямку до Івано-Франківська, на повороті дороги праворуч, намагався обігнати автомобіль «MERCEDES-BENZ-110KA», яким керував 54-річний мешканець села Голинь та буксирував автомобіль «NISSAN LEAF», за кермом якої перебувала 30 - річна мешканка с. Кропивник. Під час виконання цього маневру 63-річний водій виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із зустрічним автомобілем «MAZDA-6». За кермом був 21 річний мешканець Калуша», - повідомили у поліції.

Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля «PEUGEOT-207», 60-річна жінка, від отриманих травм померла на місці, а керманич отримав тілесні ушкодження та доставлений в Калуську ЦРЛ. 21 - річний водій та 30-річна водійка також отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікувального закладу.

Водії перевірені на стан сп’яніння. За кермом вони були тверезі.

За фактом ДТП правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.