У Брошневі-Осаді скликають комісію щодо пожежі на заводі «Свісс-Кроно»

4 липня на ТОВ «СВІСС «КРОНО» розпочинає працювати спеціальна комісія, у яку входять представники ДСНС, Державної служби України з питань праці, правоохоронних органів та Брошнів-Осадської селищної ради. Про це повідомили в Брошнів-Осадській громаді.

4 липня в Брошнів-Осадській селищній раді відбудеться позачергове засідання комісії ТЕБ та НС, на яке запрошено керівництво ТОВ «СВІСС КРОНО» для отримання пояснень та з’ясування обставин, які сталися на підприємстві вночі на 30 червня ц. р.

«Як вже стало відомо, в ніч на 30 червня ц. р. жителі прилеглих до ТОВ «СВІСС КРОНО» вулиць у Брошнів-Осаді почули потужний вибух. На підприємстві була масштабна пожежа, і на цей день у соціальних мережах ширяться відеосюжети, які засвідчують, що надзвичайна подія таки була. До того ж, вже під ранок у минулу п’ятницю 30 червня люди бачили, як від заводу від’їжджали два пожежні автомобілі. Однак, жодної офіційної інформації щодо факту виникнення на цьому підприємстві надзвичайної ситуації в Брошнів-Осадську селищну раду не надходило. Зрештою, не було про це оперативної інформації і в інформаційних джерелах структурних підрозділів ДСНСУ», - йдеться у повідомленні.

З неофіційний джерел відомо, що тієї ночі на підприємстві сталось два вибухи з інтервалом у кілька секунд. На пожежі зазнали опіків працівники підприємства, які були госпіталізовані.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.