ІФНТУНГ прийняв командний Чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів

Спортивний комплекс ім. А. П. Гемби кафедри фізичного виховання і спорту Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу прийняв командний Чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів (U-20).

17 та 18 червня університетський спортивний комплекс став безпечним майданчиком для 238 юніорів та юніорок з 22 областей України. Умовою допуску спортсменів до змагань стала наявність спортивної кваліфікації не1 нижче ІІІ дорослого розряду та сертифікат Європейської Атлетики за програмою «І RUN CLEAN».

Спортсмени боролись за командні кубки у різних категоріях: бігові дисципліни, 3естафетний біг, спортивна ходьба, стрибкові дисципліни (стрибки у висоту, стрибки з жердиною, стрибки у довжину та потрійний стрибок), види метань (диска, молота, списа, ядра) та десятиборство, а для юніорок – семиборство. Підтримували свої команди й тренери, адже їхні досягнення це – також великою мірою й заслуги наставників спортсменів.

«Командний Чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів тривав два дні. Переможні кубки здобули кращі, хоча усі учасники без винятку продемонстрували витривалість, силу духу та жагу перемогти. І хоча прикарпатська погода не була надто ласкава до спортсменів, проте, навіть вона не змогла затьмарити радісних митей перемоги», - повідомили в ІФНТУНГ.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.