Сильні опади порушили транспортне сполучення на Верховинщині

В результаті сильних опадів у вигляді дощу відбулось різке підняття рівня води в гірських річках та місцевих потічках, внаслідок чого було підтоплено проїжджу частину автодороги місцевого значення в селі Зеленому та Топільчому Верховинського району, на ранок 17 червня вода самостійно зійшла, проте дорожнє покриття захаращено залишками деревини, грунтом та камінням,також пошкоджено проїзд до урочища Шибене в селі Явірник, та підмито ділянку дороги місцевого значення С 090202 через що, ускладнений проїзд до с. Пробійнівки. Про це повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

Зранку 17 червня під головуванням голови Верховинської РДА було проведено позапланове засідання районної комісії ТЕБ та НС Верховинської РДА. На місці працювала МОГ Верховинського РВ ГУ ДСНС в області. До ліквідації наслідків негоди в селі Зелене та селі Явірник Верховинського району було залучено 7 од. тех.місцевих служб. Також внаслідок різкого підняття рівня води в гірських потічках, пошкоджено транспортне сполучення дорогою місцевого значення до с. Вороненко, Поляницької ТГ, Надвірнянського району зі сторони смт. Ворохта.

«Станом на 17.00 год. інженерною технікою місцевих служб (7 од. тех., 15 чол.) розчищено проїжджу частини автодороги місцевого значення С 090206 (800 м) та відновлено рух транспорту в с. Зелене та села Топільче Верховинського району. Техніку направлено для проведення робіт щодо відновлення пошкодженого переїзду через потічок до урочища Шибене в селі Явірник», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.