У Надвірнянській ЦРЛ оновили операційну в травматологічному відділенні

15 червня 2023 року відбулося відкриття та освячення оновленої операційної в травматологічному відділенні КНП "Надвірнянська центральна районна лікарня" Надвірнянської міської ради.

Присутніми на відкритті були директор департаменту ОДА Ігор Дмитренко, голови депутатських фракцій, та керівництво міської ради.

За сприяння Міністерства охорони здоров'я України та Департаменту охорони здоров'я Івано-Франківської ОДА операційна була обладнана ЕОП ( система рентгенівська пересувна С-арочна Cios Select Siemens Healthcare GmbH, стіл рентген-прозорий та комплект захисного одягу для лікарів та пацієнтів ) і наркозно-дихальною станцією Campus lite з газовим модулем та монітором пацієнта.

Також за кошти місцевого бюджету проведено ремонтні роботи та встановлено систему кондиціонування та медичне обладнання (сучасний операційний стіл з ортопедичною приставкою і безтіньова операційна лампа).

«Відкриття оновленої операційної в травматологічному відділенні є кроком до передових стандартів медичної допомоги та забезпечення максимально ефективного та безпечного лікування для пацієнтів. Адже нове обладнання не лише полегшить працю лікарів та скоротить тривалість складних операцій до чотирьох годин, а ще й допоможе пацієнтам значно легше проходити післяопераційну реабілітацію. Впевнений, що завдяки нашим фахівцям жителі громади та району отримуватимуть максимально ефективну допомогу», - зазначив голова Надвірнянської громади Зіновій Андрійович.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.