В Івано-Франківську відбулось засідання Комісії з безпеки дорожнього руху

В Івано-Франківську відбулось чергове засідання Комісії з безпеки дорожнього руху. Про це повідомив заступник міського голови Михайло Смушак.

Розглянули близько 20-ти питань, зокрема:

  • Про визначення переліку місць концентрації ДТП та аварійно-небезпечних ділянок. По кожній із цих локацій буде запропоновано конкретні рішення для підвищення безпеки руху. Робота в цьому напрямку ведеться щоденно.
  • Про зміну циклограми світлофорного об’єкту на перехресті вулиць Тролейбусна-Галицька-Пасічна. Тепер тут буде ліквідовано конфліктні фази, в яких здійснювався проїзд автомобілів та рух пішоходів.
  • Ще одним важливим питанням під час сьогоднішнього обговорення стала зміна напрямку одностороннього руху на вул. Цьоклера. Адже вулиці такого функціонального призначення повинні працювати на випуск автомобілів з житлового сектору, а не навпаки – на його завантаження. Крім того, зміна напряму руху по вул. Цьоклера дасть можливість для безпечного та безперешкодного виїзду автомобілів на вул. Степана Бандери завдяки наявному світлофорному регулюванню.
  • Щодо зміни схеми ОДР на вул. Грушевського. Про це ми розповімо детальніше згодом.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.