У Косівській ЦРЛ представили нового директора Івана Фазана

1 червня у комунальному некомерційному підприємстві «Косівська центральна районна лікарня» Косівської міської ради відбулися кадрові зміни. Про це повідомили в Косівській РВА.

На посаду директора медичного лікувального закладу призначили Фазана Івана Васильовича.

Відповідно до розпорядження Косівської міської ради Іван Фазан очолює медустанову з 1 червня 2023 року до моменту проведення конкурсного відбору на заміщення посади директора КНП «Косівська ЦРЛ» Косівської міської ради у відповідності до визначеного законодавством порядку.

На офіційному представленні директора КНП «Косівська центральна районна лікарня» були присутніми директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Дмитренко, керівник апарату Косівської райдержадміністрації Ірина Іванишин, Косівський міський голова Юрій Плосконос та його заступник Володимир Петричук, медперсонал лікарні.

Міський голова Юрій Плосконос представив колективу лікарні нового директора та подякував за роботу попередньому очільнику Дмитру Микитюку.

У своєму виступі Іван Фазан пообіцяв докласти максимум зусиль для подальшого розвитку медустанови щодо покращення матеріально-технічної бази, якості та своєчасності надання кваліфікованої медичної допомоги, впровадженні програмних заходів, які позитивно впливатимуть на показник здоров’я населення району. Як зазначив Іван Фазан, особливу увагу у лікарні зосередять на медичній допомозі військовослужбовцям.

Слід додати, що новий керівник лікарні вже сформував склад своїх заступників та офіційно їх представив.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.