В Івано-Франківську нанесуть розмітку на вулицях міста

З настанням сухої і теплої літньої погоди в Івано-Франківську розпочали поновлення розмітки на вулицях міста. Про це повідомив заступник міського голови Михайло Смушак.

«Левову частку робіт плануємо завершити вже до кінця поточного місяця. Роботи згідно проведених тендерних закупівель в системі Prozorro виконують дві компанії - ТОВ «Трафік менеджмент груп» та ТОВ «Хімія парк». Також роботи по нанесенню пішохідних переходів здійснює наше КП «Муніципальна дорожня компанія», - зазначив Смушак.

Нанесення ліній дорожньої розмітки проводиться акриловими фарбами з світловідбиваючими кульками, з попереднім очищенням дорожнього покриття в міських умовах. Термін зносостійкості фарби повинен становити 6 місяців при інтенсивності руху авт/добу понад 1000 до 10000 включно.

«Тобто розмітка фарбою має поновлюватись двічі на рік. Ми ж, виходячи з наявних бюджетних призначень, та з метою економії коштів, виконуємо ці роботи один раз у рік. При цьому, ми свідомо відклали старт основних робіт по розмітці в місті до 1 червня, щоб умови нанесення розмітки (температура повітря, вологість, стан дорожнього покриття та ін.) були максимально сприятливими»,- сказав Смушак.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.