Калушанина, якого спіймали п’яним за кермом, позбавили прав на 1 рік

25 травня Калуський суд притягнув до адміністративної відповідальності 41-річного водія за їзду в стані алкогольного сп’яніння.

«У судовому засідання чоловік не з’явився, однак подав заяву про слухання справи у його відсутності, вину визнав, підтвердив обставини наведені в протоколі про адміністративне правопорушення. Під час розгляду справи суд з’ясував, що після зупинення авто, працівниками поліції, здійснювалась перевірка водія стану алкогольного сп’яніння. Поліцейські за допомогою сертифікованого приладу «Драгер» виявли 2,00 % проміле алкогольного сп’яніння. Окрім цього, вина водія у скоєному доводиться відомостями, які містяться в протоколі про адміністративне правопорушення, актом огляду на стан алкогольного сп’яніння з використанням спеціальних технічних засобів та переглянутим відеозаписом з події, що мала місце», - повідомили у Калуському міськрайонному суді.

Суд, враховуючи надані докази, а також переглянувши, відеозапис з місця події, вирішив призначити штраф в розмірі 17 000 гривень та позбавити водія права керування транспортними засобами на 1 рік.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.