У франківській поліклініці №3 оновили кабінет і туалет

Оновлений маніпуляційний кабінет та інклюзивну вбиральню відкрили у поліклініці №3 в Івано-Франківську.

Приміщення поліклініки на вулиці Франка давнє, а тому оновлення тут на часі.

«Перший об’єкт - маніпуляційний кабінет, в якому надають 2 види послуг: вранці до 10-ї години тут забір крові на різноманітні біохімічні аналізи, а протягом робочого дня тут виконуються маніпуляції: внутрішньом’язеві, внутрішньовенні. Там є можливість прокапати пацієнта, якщо є така ургентна необхідність. Цей кабінет є капітально оновлений. Тобто тут зроблений ремонт, повністю оновлене все обмеблювання, упорядкування, всі маніпуляційні столики. І другий об’єкт – це вбиральня для інвалідів. Такого об’єкту тут не було. На першому поверсі є вбиральня, яка не пристосована для людей з інвалідністю. Практично це було викликом минулих років його зробити. І станом на сьогодні ми його завершили», - каже директорка КНП ЦПМКДД Ольга Савчук.

Для зручності людей з інвалідністю, у вбиральні поставили дистанційні сушарки для рук, дистанційні дозатори для мила також тут досить низько встановлені кнопки зливу, щоби людині на візку було зручно і безпечно. І хоча це порівняно невеликий об’єкт, утім дуже потрібний.

«До нас приходять такі пацієнти з особливими потребами. І це є першою необхідністю для людей. Щоби воно було в нашому приміщенні, звичайно. І на майбутнє, на жаль, це буде для нас великою потребою. Судячи з того, що в нас в країні війна», - каже в.о. начальника структурного підрозділу СПМП «Поліклініка №3» Інна Масна.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.