ІФНТУНГ розгорнув науково-промисловий полігон

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу розширює програму науково-технічного партнерства та співробітництва із підприємствами галузі. Про це повідомили в ІФНТУНГ.

Університет у співдружності з ТОВ «Геосинтез Інженірінг» створив спільний структурний підрозділ – Навчально-науково-промисловий полігон технологічних свердловинних рідин.

«На базі полігону за напрямом його діяльності передбачається проведення лабораторних робіт і виробничої практики студентів, спільних наукових досліджень,1 підвищення кваліфікації викладачів, організація науково-практичних конференцій тощо. Полігон розглядається як майбутній інноваційний центр з комерціалізації та впровадження у виробництво науково-дослідних розробок», - повідомили в ІФНТУНГ.

На цей час тривають роботи з облаштування полігону та завезення виробничого і лабораторного обладнання.

Ректор університету, д.т.н., проф. Ігор Чудик нещодавно відвідав об’єкт, ознайомився з ходом робіт та висловив задоволення їх темпами.

«Створення полігону дозволить об’єднати унікальний науковий потенціал університету та виробничі потужності ТОВ «Геосинтез Інженірінг» задля відновлення обсягів буріння та збільшення видобутку у західних областях України», - зазначив І.Чудик.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.