У Микитинцях в дитсадку додали дві нові групи

У дошкільному навчальному закладі №25 «Янголятко», що у Микитинцях, відкрили дві нові групи.

«Заклад розрахований на 50 діток, 2 групи вікові: молодша і середня. Це є дуже великий подарунок для батьків, для громади села Микитинці, бо тут була така потреба. Ми ще на етапі розвитку, але встигли придбати для діток іграшки цікаві, ми маємо для них дійсно зручні меблі, які регулюються, маємо спальне приміщення, ігрову кімнату, туалетна кімната. Дітки будуть задоволені тут, і це для них буде дім радості», - директорка закладу дошкільної освіти №25 «Янголятко» Галина Сич.

Яскраві та функціональні меблі, сучасна кімната для сну дітлахів та багато іграшок – новий садочок маленьким вихованцями припав до душі.

«Це розширення. Ми бачимо, що тут багато діток. На жаль, війна у нас забрала можливості відкрити велику кількість садків. Ми планували багато відкривати щороку новозбудованих дитячих садків. Але, незважаючи ні на що, в цих умовах, ви бачите, тут будуть 2 повноцінні групи. І кількість дітей, які мали бажання попасти в «Янголятко», є якраз такою, що дозволить забезпечити перебування в дитячому садку. Ще цього року ми плануємо такий самий дитячий садочок в Опришівцях відкрити», - розповів Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.