Ректор ІФНТУНГ закликав конкурентів на виборах долучитись до змін в університеті

Новообраний ректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Ігор Чудик зустрівся з чотирма кандидатами на посаду ректора ІФНТУНГ, які брали участь у виборах. Про це повідомили в пресслужбі ІФНТУНГ.

Зокрема, з директором Інституту нафтогазової інженерії Олегом Витязем, професоркою кафедри фінансів Інституту економіки та менеджменту Ліліаною Гораль, проректором з науково-педагогічної роботи Сергієм Куровцем та професором кафедри енергетичного менеджменту і технічної діагностики Інституту інформаційних технологій Ігорем Рибіцьким.

Очільник університету насамперед подякував присутнім за напрацювання амбітних програм розвитку університету, чесне та прозоре змагання та їхню самовіддану працю на користь ЗВО, яку він дуже цінує.

Ігор Іванович закликав всіх кандидатів, попри існуючі розбіжності візій розвитку, спільно долучитись до оздоровлення ІФНТУНГ. Адже у всіх кандидатів є розуміння того, що університет переживає складні часи. Ректор запевнив, що конструктивні ідеї всіх лідерів знайдуть в його особі підтримку.

Ректор також заявив, що університет стоїть на порозі змін: «Але ці зміни повинні бути тільки на краще. Я б хотів, щоб присутні кандидати зі своїми командами долучились до цих змін. Я дуже сподіваюсь, що ми знайдемо спільні точки дотику для реалізації унікальних ідей розвитку університету, викладених у ваших програмах, не відкладаючи їх у довгий ящик. Я намагатимусь підтримати вас та забезпечити вам можливості координаційного супроводу з їх реалізації».

Визначальною на зустрічі була думка про те, що лише спільно, лише конструктивно, лише зважено можна змінити ІФНТУНГ на користь розвитку освіти, науки. Треба об’єднатись, щоб виграти битву за університет, за його абітурієнтів та добру понад піввікову славу.

Відповідаючи на запитання кандидатів, Ігор Іванович поінформував про процес формування нової адміністративної команди та свою відкритість до всіх членів колективу.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.