На Івано-Франківщині придбали обладнання для ЗСУ

1 травняпередали для наших воїнів необхідні речі, придбані за кошти обласного бюджету на суму 3,5 млн грн. Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Всі ці матеріальні цінності віддадуть бригаді, яка зараз формується на території нашої області. Наразі бійці проходять бойове злагодження і готуються захищати нашу державу. Тому ми максимально допомагаємо нашій бригаді, щоб відправляючись на передові позиції, вона була повністю укомплектована усім необхідним.

«Для бійців передали прилади нічного бачення, інтерактивні дошки, які дають можливість командирам стежити в реальному часі за боєм та оперативно приймати рішення, різноманітні тактичні прилади, рації, також багато побутового обладнання. Загалом бригада укомплектована на 60%, тому ми ще маємо час, щоб задовільнити всі потреби воїнів до їх від’їзду. Наше завдання максимально забезпечити бригаду. За весь час на забезпечення цієї бригади ми витратили вже 25 млн грн. Тут залучені кошти з бюджетів різних рівнів. Цю всю допомогу ми надаємо згідно з запитами наших воїнів», - зазначила Онищук.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.