Тіло загиблого захисника Олега Бережного поховають на Рогатинщині

17 травня 2022 року рашисти завдали ракетного удару по селищу Десна на Чернігівщині.

Минув майже рік і днями Марія Удович отримала результат ДНК, який підтвердив неминуче – її сина Олега Бережного більше немає.

Олег Володимирович Бережний народився 8 червня 1986 р.н. у м.Енергодарі Запорізької області. Тут навчався у місцевій школі, у 2005 році був призваний на строкову службу та здобув професію зварника. Згодом проживав у м.Запоріжжі, працював за фахом на заводі, розпочав свою історію сімейного життя (у 2009 році). У подружжя народилося двоє синів – Кирило та Данило.

З особливим трепетом Олег Бережний згадував й своє дитинство, особливо літо. Хату бабусі Катерини у с.Виспі, куди з сестрою часто приїжджали на канікули.

20 квітня 2022, солдат Олег Бережний був призваний Центральним ОРТЦК та СП м.Запоріжжя до лав ЗСУ. Виконував обов’язки старшого кухаря взводу забезпечення гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону військової частини А 7014. Його дружина та діти переїхали у безпечніше місце, в Німеччину.

Тіло Олега Бережного спочине у мирі в бабусиному селі Виспі Рогатинської громади.

«Висловлюємо щирі співчуття дружині загиблого Захисника Анні, синам 12-річному Кирилу та 6-річному Данилу, матері, сестрі, племінникам з приводу гіркої втрати. Схиляємо голову перед подвигом нашого Героя», - повідомили в Рогатинській громаді.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.