На війні загинув прикарпатець Ігор Татунчак

У районі Бахмута загинув 28-річний солдат Ігор Татунчак з с.Підкаменя Рогатинської громади.

Ігор Татунчак народився 10 серпня 1994 року у с.Підкамінь. У його сім’ї зростало четверо дітей. Та у 2007 році стається велика трагедія - померла мати Галина, а в 2009-му – батько Михайло. Юний Ігор залишився сиротою.

Але серце цій згорьованій дитині відкриває інша багатодітна родина – Михайла та Марії Пук. І хоч у прийомних батьків було своїх чотири сини, та вони любили Ігоря як рідного, старалися виховати достойною людиною.

У 2010 році наш земляк закінчує Підкамінську ЗОШ І-ІІ ст. та продовжив навчання у Черченській ЗОШ І-ІІІ ст. Також здобув професію в Рогатинському державному фаховому коледжі.

У 2019-2020 рр. Ігор Татунчак проходить службу в армії та старається облаштувати своє життя, будувати кар'єру. Але через цю страшну війну він не встиг ні посадити свій сад, ні дочекатися дітей.

Його історія боротьби за Українську Україну розпочалась 11 березня 2022 року. Саме тоді був призваний у зв’язку з мобілізацією.

27 квітня 2023 року, внаслідок поранень, несумісних з життям, Ігор Татунчак загинув.

«Схиляємо голову перед подвигом нашого Героя. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та бойовим побратимам. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, проте світлі спогади про Героя України завжди будуть сильнішими за смерть», - повідомили у Рогатинській громаді.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.