В Івано-Франківську розпочався проєкт «Молодь і влада»

19 квітня стартує проєкт «Молодь і влада».

Проєкт «Молодь і влада» передбачає можливість для студентів та молодих громадських активістів пройти стажування в структурних підрозділах Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради. Ініціатор проєкту – секретаріат Івано-Франківської міської ради.

Прийом заявок триватиме від 19 квітня до 1 травня. Молодь віком від 18 до 25 років може заповнити анкету за відповідним посиланням, яке розміщене на офіційних сторінках проєкту «Молодь і влада» у соціальних мережах Фейсбук та Інстаграм, а також на офіційному сайті Івано-Франківської міської ради - www.mrada.if.ua.

За результатами 1-го етапу відбору (анкет та мотиваційних листів) відбудуться офлайн співбесіди, на яких оберуть 30 учасників, які будуть стажуватись у структурних підрозділах Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради. 10 травня планується старт стажування в рамках проєкту «Молодь і влада» 2023 року.

«Цьогоріч плануємо долучити 30 учасників до проєкту. Віддаємо перевагу студентам віком від 18 до 25 років, які займаються активною діяльністю у своєму університеті. Процес відбору учасників відбувається на конкурсній основі. Кожен охочий зможе заповнити анкету за посиланням, яке розміщене на наших офіційних сторінках у Фейсбук та Інстаграм, а також на офіційному сайті Івано-Франківської міської ради. Прийом заявок триватиме від 19 квітня до 1 травня включно. Новинкою цьогорічного проєкту буде те, що учасники зможуть стажуватись і на комунальних підприємствах міської ради» — наголосила координаторка проєкту Лілія Шепітчак.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.