На сесію Івано-Франківської облради винесли майже 30 питань

На 21-у сесію обласної ради винесено 28 питань. Такий проєкт порядку денного рекомендувала до розгляду депутатського корпусу президія обласної ради.

Серед проєктів рішень – 5 питань, які були включені до плану роботи обласної ради для розгляду у другому кварталі 2023 року. Ними передбачено інформування депутатів про стан розвитку фахової передвищої освіти в області, розвиток музейної справи на Прикарпатті, розвиток зимових видів спорту та роботу невідкладної (екстреної) медичної допомоги області.

Ще два питання стосуються реєстрації депутата обласної ради восьмого демократичного скликання Миколи Дроняка та включення його до складу постійної комісії обласної ради. Також депутатам обласної ради буде запропоновано схвалити звернення до керівництва держави щодо присвоєння звання Герой України добровольцю Віталію Мерінову (посмертно), а ще затвердити три нові регіональні програми та внести зміни до п’яти діючих і до обласного бюджету на 2023 рік.

Водночас постійна комісія обласної ради з питань комунального майна та житлово-комунального господарства представить депутатському корпусу звіт про свою роботу. Окрім цього інформацію про підсумки роботи за 2022 рік представить голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.