Призначили директорку «Бурштинської центральної міської лікарні»

30 березня виконавчий комітет Бурштинської міської ради ухвалив рішення призначити Борецьку Галину Йосифівну на посаду директора КНП «Бурштинська центральна міська лікарня».

«Контракт з новим директором буде укладено з 17 квітня 2023 року строково до призначення на цю посаду переможця конкурсу, але не пізніше дванадцятимісячного строку з дня припинення чи скасування воєнного стану», - повідомили в Бурштинській міській раді.

Довідково

Борецька Галина Йосифівна з 2002 року працювала лікарем акушер-гінекологом Галицької центральної районної лікарні, з 2015 року по квітень 2020 року - заступником головного лікаря з медичної частини КЗ «Галицька ЦРЛ». У квітні 2020р. на конкурсній основі призначена медичним директором КНП «Галицька лікарня».

У 2017 році отримала сертифікат лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров’я». З 2018 по 2020 рік навчалася на заочній формі навчання Тернопільського національного економічного університету магістерського рівня вищої освіти, спеціальність "Менеджмент закладів охорони здоров'я".